Hjem > Nyheter > VŠillsetrevyprisen 2018
VŠillsetrevyprisen 2018 tildelt Nils Erling Myhr

VŠillsetrevyprisen 2018

08.11.2018

VŠillsetrevyprisen 2018 tildelt Nils Erling Myhr til disse ordene fra styreleder Even Engen:

 
Det er viktig at vi har gode og trygge aktivitetstilbud i vårt nærmiljø, hvor bl.a. tilrettelagte muligheter til å drive med idrett er viktig. På idrettsplassen i Gata har det gjennom de siste årene vært nedlagt en betydelig innsats og investert betydelig med kroner i kunstgressbane, minihoppbakke, asfaltert parkeringsplass og ikke minst nytt klubbhus. Idrettsplassen har blitt et samlingspunkt for små og store i både organiserte og uorganiserte aktiviteter.
 
For å få gjennomført slike store prosjekter, trengs ildsjeler og ivrige dugnadsmennesker som bruker mye ta fritida si, og det er mange av dom i Vallset.
 
Men, noen må sitte i førersetet bak rattet. Og der har vi kveldens prisvinner, Nils Erling Myhr.
 
 
 
Nils Erling, gjennom dine 12 år som leder i Vallset IL har du gjort en formidabel jobb, sammen gode medspillere og ildsjeler.  Jeg vet du har fremhevet dugnadsviljen i bygda, og at den har bidratt til å forenkle din rolle som leder i idrettslaget.
 
Men, med dine lederegenskaper og ditt gode kontaktnett i «fjern og nær», har du stått i det, og du og dine har bygd opp idrettsanlegget slik det fremstår i dag, og gjelda er 0 kr. Det er rett og slett imponerende.
 
Du er en verdig vinner av Væillsetrevyprisen 2018, som består av en gavesjekk på 10.000 kr, og et bilde tegnet av Ann Tove Østvang Mygland, hvor motivet er Væillsetrevyens egen Magnhild Lersveen.
 
GRATULERER fra hele revygjengen!
VŠillsetrevyprisen 2018.JPG