Hjem > Nyheter > VŠillsetrevyprisen 2015 til Jan Arne Berg
Jan Arne Berg (bilde fra H-A.no)

VŠillsetrevyprisen 2015 til Jan Arne Berg

01.11.2015

En r°rt og svŠrt takknemlig Jan Arne Berg ble tildelt "VŠillsetrevyprisen 2015" etter fredagens premiereforestilling.

 Revyprisen er en pris revygruppa ønsker å tildele noen som utmerker seg ved å spre positivitet og glede i bygda gjennom stor egeninnsats og stort engasjement.
Jan Arne har satt sitt preg på kulturlivet i Vallset gjennom en mannsalder. Mangeårig medlem i Vallset Musikkforening, deltatt i teater- og revylivet i mange år.  I Kvennstugua har han vært en stor pådriver for oppbygging av landhandelen, teatermuseet, søndagsunderholdningen gjennom hele sommeren i flere år. Han har skrevet bøker om butikker, post og jernbane i kommunen. Han var en sentral funksjonær i arrangementskomiteen for Jularbo Memorial i alle år. Og han har vært musikalsk leder i Vallset Trekkspellklubb i styggmange år, ja faktisk i bortimot alle, og han var musikalsk leder i Væillsetrevyen de første åra. Sammen med Vallset Trekkspellag har`n stått i bresjen for flere underholdningskvelder på samfunnshuset, konserter i Vallset kirke med mer. Det han har gjort for kulturlivet i bygda er simpelthen helt fantastisk.
"Væillsetrevyprisen" er en gavesjekk på 10.000 kr, fulgt av et bilde laget av Anne Tove Østvang Mygland, med motiv av Væillsetrevyens egen Magnhild Lersveen. Vi gratulerer!